Ydelser

Personlig samtale

A-life tilbyder personligt samtaleforløb, hvor vi med en holistisk tilgang sammen afdækker dine problemstillinger.

Selvudviklende samtale

Personligt samtaleforløb

Oplever du, at livet er for stressende og travl, og du ikke kan følge med? Vil du være bedre til at sige fra eller løse konflikter konstruktivt med din ægtefælle, børn, chef eller andre i dit liv? Eller har du en adfærd eller reaktionsmønster, som du ikke forstår eller ønsker at ændre?

A-life tilbyder personligt samtaleforløb, hvor vi med en holistisk tilgang sammen afdækker dine problemstillinger. Jeg hjælper dig med at forstå dine tanker, og hvordan de påvirker dine følelser og adfærd, og jeg giver dig konkrete redskaber til at arbejde med dig selv for at skabe den situation, du drømmer om.

Samtaler hos A-life og foregår enten online, telefonisk eller som walk & talk i den skønne, fynske natur – og altid i en afslappet, tryg og respektfuld stemning, hvor du bliver lyttet til. Du og din problemstilling er altid i fokus, og vores samtaler er underlagt tavshedspligt.

Skriv til info@a-life.dk hvis du er interesseret i en personlig samtale.

Bemærk: Jeg er uddannet coach men ikke psykolog, og jeg behandler derfor ikke sindslidelser. Disse bør behandles af uddannet psykolog eller psykiater. Samtaleforløb hos A-life er udelukkende ment som hjælp til personlig udvikling.

Online eller telefonsamtale

A-life tilbyder personlig samtale online eller telefonisk til dig, uanset hvor du bor – i Danmark eller i udlandet.
Alt du behøver er en pc og internetforbindelse, så sender jeg dig et link, som du blot skal klikke på for at tilgå vores online samtale. Eller bare din telefon, hvis du foretrækker et telefonopkald. Sid trygt hjemme hos dig selv, bryg en god kop kaffe og sæt dig mageligt til rette i din sofa til en selvudviklende samtale. Lettere kan det ikke være.

Pris for 60 min. samtale:
1 samtale: 500,- DKK
5 samtaler: 2250,- DKK / 450,- DKK pr. samtale
10 samtaler: 4000,- DKK / 400,- DKK pr. samtale

Walk & talk

Bor du på Fyn, tilbyder A-life personlig samtale som walk & talk i den smukke, fynske natur.
Gåture i naturen bringer både frisk luft, motion, øget fokus og ro til både krop og sjæl. Ofte flyder tanker og ord lettere, mens man går, så walk & talk er en fremragende måde at samtale på.
Vi følger dit tempo, og du kan naturligvis gå, stå eller sætte dig, som du har behov for på turen. Sted og rute aftaler vi sammen, inden vi mødes.

Pris for 60 min. samtale:
1 samtale: 900,- DKK
5 samtaler: 4250,- DKK / 850,- DKK pr. samtale
10 samtaler: 8000,- DKK / 800,- DKK pr. samtale

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan vende dine ønsker og behov.