a-life

Butik

I butikken kan du finde alt fra selvudviklende e-bøger til gode personlige værktøjer og gratis materialer. Læs mere her på siden. 

Det finder du i min

Butik

Få ting fylder mig med større glæde og ydmyghed end, når jeg oplever, at min hjælp har været med til at rykke en person til et bedre og stærkere sted end, hvor vedkommende følte sig før.

Det er min klare overbevisning, at jo bedre du forstår dig selv og dine medmennesker, jo større indre ro og glæde får du i livet – og jo mere har du at bidrage positivt med til andre. Det lyder måske lidt rosenrødt, men det tror jeg på 😊

Derfor tilbyder A-life forskellige værktøjer til hjælp til selvhjælp, inspirerende e-bøger og gratis materiale til fri afbenyttelse. Jeg håber, at du vil finde det interessant og brugbart. Rigtig god fornøjelse.

Værktøjer

For at være mest fleksibel i forhold til at give dig de bedst mulige selvhjælpsværktøjer, designer og producerer jeg selv mine værktøjer. Du vil her på siden finde værktøjer til at hjælpe dig med forskellige udfordringer, du måtte ønske hjælp til.

Siden opdateres løbende med nye værktøjer …

Taknemmeligheds Journal

Vane Tracker

E-bøger

Find inspiration, motivation og læring i A-life’s e-bøger. Det er bøger, der primært henvender sig til dig, der har behov for at skabe mere selvindsigt, indre ro og overskud i din hverdag – samt bedre kommunikation med andre i dit liv.

E-bøger er på vej og siden opdateres løbende med nye e-bøger …

Gratis materiale

Værsgo’ at lade dig inspirere af nedenstående materiale. Det er ganske gratis.
Jeg håber blot, at det kan hjælpe dig lidt på vej på din personlige rejse og indre vækst…

En lækker ugeplanner til dig, der ønsker ro og overblik over dine gøremål for den næste uge og samtidig have fokus på dine mål og det gode i dit liv. Hver uge er en ny start, så start din uge med en ren side. god fornøjelse 🙂

Kalender 2023

Notesbog

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan vende dine ønsker og behov.